Çocuklar Üniversiteli Öğrenciler İle Buluşuyor

Çocuklar Üniversiteli Öğrenciler İle Buluşuyor

Ders vermek isteyen üniversiteli öğrenciler ile destek almak isteyen aileleri bir araya getiren bir platform geliştirildi.

Tıkladers girişimi; çocukların kaliteli vakit geçirmesini sağlarken evden çalışma koşullarında ebeveynlerin kendilerine vakit ayırmasına da yardımcı oluyor. Sistemde genç ve dinamik üniversiteli öğrenciler; oyunlar ile bağ kurarak çocukların eğitimine ve kişisel gelişimine katkıda bulunuyor. Pandemi döneminde aileler çocuklarının eğitimlerinde aksaklıkların yaşanmasından dolayı büyük endişe duyarken, özellikle küçük yaş grubu çocuklar online eğitimde büyük zorluk yaşıyordu.

Ücretsiz İletişim Fırsatı

Tüm bu sorunlara çözüm olarak geliştirilen Tıkladers, ailelerin üniversiteli eğitmenlere ulaşabilmesi için ücretsiz bir iletişim hizmeti sunuyor. Aileler ders vermek isteyen eğitmenlerin profillerine hiçbir ücret ödemeden ulaşabiliyor; fotoğraf, eğitim bilgisi, tanıtım yazısı gibi birçok detaya ulaşarak ön bir bilgi sahibi oluyor. Platform; ‘Özel Ders / Oyun Ablası / Psikolojik Danışmanlık / Özel Eğitim / Oyun Terapisi / Müzik / Resim / Yaratıcı Drama / Dans / İngilizce / Yabancı Dil / Satranç / Yoga / Spor’ gibi 20’den fazla alanda hizmet sunuyor.

Üniversiteli Gençlere İş İmkanı

Platform aracılığıyla çeşitli üniversitelerde okuyan, kendi alanlarında başarılı gençler; çocuklar ile çalışarak hem tecrübe kazanıyor hem de kendi belirledikleri saatlik ders ücretleri ile maddi gelir elde etme fırsatı buluyor.

Hedefi Tüm Türkiye Genelinde

Tıkladers, 500’den fazla üniversiteli öğrenci kapasitesiyle 15’den fazla şehirde hizmet sağlıyor. En büyük hedefinin bu hizmeti tüm Türkiye geneline yaymak olduğunu belirten platform, gençlerle birlikte yol almaya devam ediyor.

Bu haber Kübra Çelebi tarafından son kontrolden geçirilerek yayına alınmıştır.