Alanya'da kamp yapan ABD'li bisikletlilerden sahil temizliği

Alanya'da kamp yapan ABD'li bisikletlilerden sahil temizliği

ANTALYA'nın Alanya ilçesine kış kampına gelen ABD'li bisiklet takımı sporcuları, her gittikleri ülkede yaptıkları gibi burada da sahil temizleme etkinliği düzenledi. Takımın genel müdürü Danny Van Haute, "Her gittiğimiz ülkede bu organizasyonu yapıyoruz. Amacımız dünyayı güzelleştirmek ve doğayı temiz tutmak" dedi.

Alanyada kamp yapan ABDli bisikletlilerden sahil temizliği
Alanya ABD'li bisiklet takımı sporcuları

Alanya'yı çok beğendiklerini söyleyen takımın genel müdürü Danny Van Haute, "Çok güzel, beğendik. 4 haftadır buradayız. Şimdi de plajı temizliyoruz. Özellikle antrenman yaptığımız yollarda sürücüler çok kibar davranıyor, antrenman sırasında" dedi.

Her gittikleri ülkede aynı etkinliği düzenlediklerini aktaran Haute, "Takımımızın adı doğayı geliştirmek anlamını taşıyor. Tüm dünyada yarışlara gidiyoruz. Her gittiğimiz ülkede bu organizasyonu yapıyoruz. Amacımız dünyayı güzelleştirmek ve doğayı temiz tutmak" diye konuştu.

Türk halkını da çok temiz bulduklarını ifade eden Haute, şöyle konuştu:

"Türk insanları çok temiz ve burada olduğumuz için mutluyuz. Nisanda Konya'ya, temmuzda Kayseri'ye tekrar geleceğiz. Daha sonraki yıllarda da gelmeye devam edeceğiz."

 

Bu haber Nurseli Işık tarafından son kontrolden geçirilerek yayına alınmıştır.